Tilaus- ja toimitusehdot

Tekemällä tilauksen hyväksyt henkilötietojesi käyttämisen (kts. rekisteriseloste).

Yleiset ehdot

Myymme tuotteitamme sekä yksityishenkilöille että yrityksille. Wall Art 2 Home ei vastaa eikä ole korvausvelvollinen valmistajista, maahantuojista tai muiden toiminnan aiheuttamista myöhästymisistä tai viivästyksistä.

Kaikki hinnat on ilmoitettu euroissa ja ne sisältävät arvonlisäveron (24 %) sekä toimituskulut. Kotiinkuljetuksesta veloitamme lisämaksun. Wall Art 2 Home pidättää oikeuden hinnan muutoksiin.

Maalaukset toimitetaan joko kankaana rullalla tai pingotettuna puukehykseen. Pingottamisesta kehykseen veloitamme lisämaksun. Mikäli haluat kehystyttää maalauksen tilaa maalaus ilman pingottamista.

Maksutavat

Voit maksaa ostoksesi joko suoraan pankkitilillemme tai Paypalilla.

Tilausvahvistus

Tilauksesta saat vahvistuksen sähköpostitse. Tilaus katsotaan vastaanotetuksi, kun maksu näkyy tilillämme.

Toimitusaika

Kaikki tilaukset käsitellään viimeistään tilausta seuraavana arkipäivänä. Maalaukset tehdään tilauksesta ja niiden toimitusaika on 15–20 arkipäivää. Pyrimme aina mahdollisimman pikaiseen toimitukseen.

Toimitustavat

Maalaukset toimitetaan joko postipakettina tai Matkahuollon kautta. Toimituskulut sisältyvät maalauksen hintaan. Kotiinkuljetuksesta veloitamme lisämaksun.

Toimitusalue

Toimitamme tilauksia koko Suomeen. Toimitukset muihin maihin on sovittava erikseen ottamalla yhteyttä osoitteeseen: sales@wallart2home.com.

Reklamaatiot

Kaikki tilaukseen tai toimitukseen liittyvät reklamaatiot pyydämme lähettämään seitsemän (7) vuorokauden kuluessa tilauksen vastaanottamisesta osoitteeseen: sales@wallart2home.com.

Tilauksen peruminen

Lähetämme kaikista maalauksista valokuvan hyväksyttäväksi ennen maalauksen toimittamista. Tässä vaiheessa on vielä mahdollista tehdä maalaukseen korjauksia.

Sisustustauluilla on täysi 14 vuorokauden palautusoikeus. Palautettavan maalauksen tulee olla vahingoittumaton ja se tulee pakata huolellisesti. Muotokuvien ja muiden tilaustöiden hinnasta hyvitämme palautuksen yhteydessä 50 %. Wall Art 2 Home ei maksa palautuksesta aiheutuvia toimituskuluja.

Pyydämme palauttamaan tuotteet osoitteeseen:

Wall Art 2 Home
Hermanninkuja 13
05430 Nuppulinna

Palautuksesta tulee ilmoittaa ennakkoon sähköpostitse osoitteeseen: sales@wallart2home.com.